Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 152 m² bez realitkyVětrná, Vrchlabí - Podhůří-Harta, Královéhradecký kraj

Větrná, Vrchlabí - Podhůří-Harta, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 231 Kč


!!! REZERVACE !!!

Dlouhodobý pronájem rodinného domu 4+1 (se dvěma koupelnami a dvěma WC) o celkové užitné ploše 152 m2, obklopeném příjemnou velkou zahradou (700m 2), to vše včetně velké garáže doplněné o dvě venkovní parkovací stání přímo u domu.

Pohodlné bydlení ve velmi vkusně řešené komfortní novostavbě splňující nároky moderního vyššího standardu, ideální pro rodinu s dětmi, společné ekonomické bydlení nebo pro náročnou klientelu poptávající reprezentativní rezidenci.

V přízemní části domu je situována velká, plně vybavená kuchyně organicky propojená se vzdušným obytným prostorem (obývací a společenská část domu), dále prostorná koupelna s vanou, oddělené WC, vstupní prostory a veškeré funkční a technické zázemí domu. Přízemní část je pak propojena pohodlným dřevěným schodištěm s podkrovím, kde se nachází dvě velké ložnice, dětský pokoj a koupelna se sprchovým koutem a WC. Součástí pronájmu je základní vybavení a částečné zařízení, nebo dle dohody s klientem.

Dům je v současném technickém standardu s veškerým zázemím, vytápění je ústřední plynové s vlastním kotlem, který rovněž zajišťuje kompletní TUV, k dispozici je internet a příjem satelitní TV.

K dispozici jsou také dvě parkovací stání přímo u domu a velká garáž pro jedno vozidlo pro chráněné parkování.

Dům se nachází v klidné, příjemné části města Vrchlabí s krásným výhledem na Krkonoše a do širokého okolí s možností příjemných procházek podkrkonošskou přírodou doslova od prahu domu, přičemž centrum města s veškerými službami a vybaveností je v přímém dosahu (5 minut jízdy), stejně tak jako např. výrobní závod Škoda Auto MB(koncern VW) (5 minut jízdy). Celoroční dostupnost lokality vozidlem i pěšky je zaručena.

Město Vrchlabí je malebné, živé a rozvinuté turistické, rezidenční i průmyslové centrum, které je vstupní branou do centrálních Krkonoš s přímou vazbou na Špindlerův Mlýn a veškeré vymoženosti zimních i letních horských sportů a turistiky.

!!! BOOKED !!!

Beautiful and very comfortable and presentable new family house available for a long-term rental in Vrchlabi.

Total floorage of 152 m2, 3 bedrooms in the attics, 2 bathrooms, large kitchen with open and airy living room on the groundfloor. Big garden and a large garage also available.

The house is nicely located with beautiful viewes to Krkonose mountains and forests and meadows nearby.

The site is just off both the picturesque town of Vrchlabi centre and the industrial zone (Skoda Auto, grp.VW). Winter sport ski-slopes in short distance or not far away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149055
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha152
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.