Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyNad Okrouhlíkem, Praha - Libeň

Nad Okrouhlíkem, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce24 500 Kč


Krásný, slunný, zařízený byt 3+kk k pronájmu od 1.7.2017 v žádané lokalitě Prahy 8, ulice Nad Okrouhlíkem. Byt s 87 m2, balkonem (9 m2), komorou (11 m2) a garážovým stáním se nachází v posledním podlaží čtyřpodlažního domu (s výtahem) na klidné ulici, navazující na park Okrouhlík. Byt má kvalitní parkety ve všech pokojích, dvě vestavěné skříně, centrální vysavač, satelit, a spotřebiče vysokého standardu. Pěšky 10 minut ke stanicím metra Ladví a Kobylisy a několika tramvajím. Měsíční nájem 24 500 Kč plus poplatky. E-mail: apodpiera@gmail.com.

A beautiful, sunny, furnished apartment 3+kk for rent from July 1, 2017 in a rare locality of Prague 8, street Nad Okrouhlíkem. The apartment has 87 m2, a balcony 9 m2, a storage room 11 m2, and a garage standing. It has quality wooden floors in all rooms, two build-in wardrobes, a central vacuum cleaner, a satellite, and high standard appliances. It is positioned in the last floor of a four-floor building (with elevator) on a quiet end street adjacent to Okrouhlík park and in a walking distance (10 minutes) to Ladvi or Kobylisy metro stations and several trams. Monthly rent 24 500 CZK plus utilities. E-mail: apodpiera@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149071
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha87
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.