Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 144 m² bez realitkySNÍŽENÍ CENY! Zálesí, Úvaly u Prahy, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj

SNÍŽENÍ CENY! Zálesí, Úvaly u Prahy, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 944 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Rozestavěný RD, 1057m2 pozemek.

Úvaly mají necelých pět tisíc obyvatel, fungující infrastrukturu a služby, dojezdnost - 10 minut autem - Černý most, 20 minut vlakem - pražské centrum - vlak jede každou půlhodinu, jezdí tu i PID (autobusová zastávka v dosahu - cca tři minuty pěšky).

Pozemek je na dohled Klánovického lesa v blízkosti chráněné rezervace, je na něm fungující ovocná zahrada (jabloně, hrušně, třešně, slivky, ořech, rybíz, ostružiny atd.), nachází se v původní zástavbě - pouze jeden soused má novostavbu. Na zahradě už je pouze jeden přístavek, který je určen k demolici.

Máme platné stavební povolení na 4 + kk o podlahové ploše 120m2. Novostavba garáže (správcovského domku) má 24 m2 (+ příprava na spací patro). Hlavní budova je ve stádiu hrubé stavby – hotovy jsou nové krovy, nová střecha, nadezdívky, věnce, přípravy na stropy atd.

Vjezd na pozemek je ze silnice. Veškeré Inženýrské sítě jsou na pozemku: elektrický proud, plyn, vodovod, telefon. Na pozemku je i kopaná studna s užitkovou vodou. Zatím chybí kanalizace (Úvaly ji pro tuto oblast mají ve stádiu projektové dokumentace a realizována má být do konce 2010), septik máme vyrobený, zanedlouho bude usazen. Více info na telefonním čísle 604578635. RK, opravdu vás prosíme, nevolejte!!!

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14924
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha144
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.