Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1127 m² bez realitkyNáměstí Přemyslovců, Nymburk - Nymburk, Středočeský kraj

Náměstí Přemyslovců, Nymburk - Nymburk, Středočeský kraj
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 991 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme vám oplocený pozemek s kůlnou o celkové výměře 1127 m2, který se nachází v Nymburce - Drahelicích. Elektrická přípojka je na pozemku. V ulici před pozemkem vede plynový řád. Zastavěná plocha kůlny je 25 m2, která se nachází na konci pozemku. Nymburk má velice dobrou dopravní obslužnost nejen v samotném městě, ale i do Prahy - 37km (D11) a lázeňského města Poděbrady - 8 km. V okolí je celá řada možností relaxace - kouzelné cyklostezky (100 m ) podél obou stran Labe, koupání v přírodních pískových jezerech v okolí, krytých bazénech, skautském centru a dalších střediscích sportu. V Nymburce je veškerá občanská vybavenost a dopravní spojení ( nádraží ČD, BUS - 10 min), MHD. Hledáte-li pozemek pro stavbu rodinného domu v klidu, lze tuto investici jen vřele doporučit.

We offer a fenced yard with a shed with a total area of ​​1127 m2, situated in Nymburk - Drahelice. Electrical connection is on the property. The street leads from the site of gas procedure. Shed built-up area is 25 m2, located at the end of the property. Nymburk has very good transport links both in the city itself, but also to Prague - 37 km (D11) and the spa town of Podebrady - 8 km. There are many relaxation options - a charming cycling (100 m) along both sides of the Elbe River, swimming in natural lakes in the surrounding sand, indoor pools, Scout Center and other centers of sport. The Nymburk is all civic amenities and transport links (railway station, bus - 10 min), public transport. If you need land for construction of a house in peace, we can only recommend this investment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149265
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 127
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.