Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyPavlovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Pavlovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízím k pronájmu nezařízený byt 3+1, 67 m2 v části Ostravy - Zábřeh na ul. Pavlovova. Byt se nachází v 7. nadzemním podlaží panelového domu v družstevním vlastnictví, je v původním, dobře udržovaném stavu. Dům je zateplený, jsou v něm vyměněná plastová okna, nové stoupačky. V kuchyni s balkónem je původní dřevěná kuch. linka a na podlaze je položeno linoleum. Obývací pokoj je průchozí do ložnice a kuchyně.

Kuchyň s balkonem je společně s dalším pokojem směřována severním směrem, ostatní pokoje na západ. V bytě se dále nachází malá komora v předsíni, prostorná koupelna (zděné jádro), podlahy s PVC. V domě je obchůdek s potravinami. V blízkosti veškerá občanská vybavenost včetně sportovního vyžití. Měsíční nájem 9000,- Kč bez elektřiny a plynu. Možnost internetového připojení Skynet HouseLink (306,- Kč/měs.). Volný od 1.9.2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149313
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha67
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.