Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 174 m² bez realitkyŽižkova, Uhlířské Janovice - Uhlířské Janovice, Středočeský kraj

Žižkova, Uhlířské Janovice - Uhlířské Janovice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu nově zrekonstruovaný dům 4+1 ve dvou podlažích o dispozici, veranda s chodbičkou, obývací pokoj 25m2, kuchyně, jídelna, prostorný dětský pokoj 32m2, ložnice, 1 koupelna s masážním sprchovým koutem a WC, 2 koupelna s rohovou vanou a WC, obě koupelny s podlahovým topením, k užití půda a sklep, ve sklepě automatický kotel na TP, náklady cca 15 000,-Kč / rok, 1 parkovací místo pro osobní vozidlo uvnitř malé předzahrádky, posezení. Velmi zajímavý a prostorný dům ve velmi klidné lokalitě blízko Kutné Hory a Kolína, D1 14 km, Praha 50 km, kompletní občanská vybavenost. Na podmínkách se lze dohodnout individuálně, lze využít i pro firemní ubytování. Možnost odprodeje, dle dohody. RK nevolat!

Rent a newly renovated house 4 +1 on two floors of the disposal, porch with hallway, living room 25m2, kitchen, dining room, a spacious children's room 32m2, bedroom, 1 bathroom with massage shower and toilet, 2 bathroom with corner bath and toilet, both bathrooms with underfloor heating, the use of land and the cellar in the basement of automatic boiler TP, costs about 15 000,-CZK / year, 1 parking space for passenger cars within a small front garden, sitting. Very interesting and spacious house in a quiet location near Kutna Hora, and Kolín, D1, 14 km, Praha 50 km, complete civic amenities. The terms can be agreed individually,can be used for corporate accommodation. Opportunity to sell, according to the agreement. Agency not to call!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149405
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha174
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.