Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyJablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 746 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Příjemné bydlení Vám nabízím ve slunném bytě 3- podlažního cihlového domu,kde se nacházejí pouze čtyři bytové jednotky. Byt má samostatný vchod a je možné užívat i společnou část zahrady která k objektu náleží.

Byt 2+1 o celkové ploše 52,60m2 v 2.NP .K bytu možnost parkování v zahradě.K bytu náleží společné části budovy a pozemek . Jednotka byla nedávno zrekonstruována.V celém bytě jsou plastová okna.Obytné prostory jsou situovány na jižní stranu.Koupelna : sprchový kout a WC,obklad, dlažba, sanita. Atraktivitu nabízeného bytu zvyšuje klidná lokalita, která se vyznačuje dobrou dostupností do centra (5min), ale na druhé straně blízkostí rekreačních aktivit (cyklostezky 10min., přehrada 10min.,městský bazén10min,dětské hřiště naproti domu atd.). Nastěhování je možné ihned.Bydlet dobře je tak snadné!+420775568661

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149622
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.