Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyU Uranie, Praha - Holešovice

U Uranie, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Majitelka nabízí k pronájmu byt 2+kk+šatna o podlahové ploše 62 m2 s balkonem nacházející se ve třetím nadzemním podlaží novostavby Holešovický pivovar. K bytu náleží sklepní kóje a garáž, byt je částečně vybaven nábytkem a spotřebiči (pračka, trouba, myčka, lednice a televize). K nastěhování možné ihned.

Very nice spacious 1 bedroom apartment with balcony in a modern Holešovický Pivovar complex in Prague 7 – Holesovice. The apartment is located on 2nd floor and the total area is 62 sqm. There is a kitchen, modern bathroom with tub, toilet and storage room and also a parking space for one car in the garage and a cellar. The Holešovický Pivovar complex offers a high quality of living and there are shops and sport facilities (tennis, driving range, etc.) nearby. The area can be quickly reached from the city center in a car or by public transport (tube and tramways). The flat is partially furnished and some of the furnishing that can be seen on the pictures will be removed. The flat ia available from September 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149708
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.