Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 116 m² bez realitkyFialova, Šumperk - Šumperk, Olomoucký kraj

Fialova, Šumperk - Šumperk, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena2 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 694 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím nadstadardní světlý byt 3+1 v rodinném domě s dvěma bytovými jednotkami a zahradou. Byt je částečně zařízený o rozloze 116m2, v Šumperku, má prostornou ložnici, dále dětský pokoj, obývací pokoj, z jídelny příjemný výhled do zahrady, velká kuchyň se spotřebiči a dále prostornou komoru, předsín.

Koupelna s vanou, toaleta. Parkování před domem nebo na zahradě domu. Byt je v 1 podlaží, podsklepený cihlový dům, k bytu náleží půda s komorou.

Je zde naprosté soukromí a ticho. Dostupnost do centra města (5min), veškerá dopravní dostupnost do (2min), škola, zdravotní péče, obchod v těsné blízskosti.

Byt vhodný i ke komerčním účelům. K prodeji ihned.

We offer standard above bright apartment 3 +1 in a family house with two apartments and a garden. The apartment is partially furnished with an area of ??116 square meters, in Šumperk, has a spacious bedroom, as well as children's room,

living room, dining room in a pleasant garden view, large kitchen with appliances and a spacious chamber, atrium. Bathroom with bath, toilet. Parking in front of the house or into garden house. The apartment is in a floor, basement brick house, the apartment belongs to the soil chamber.

There is complete privacy and silence. Accessibility to the city center (5min), all transportation to (2min), school, health care, trade in close proximity.

The apartment suitable for commercial purposes. For sale immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149766
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha116
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.