Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkySadovského, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Sadovského, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné2 189 000 Kč

+ Poplatky za služby4 619 Kč


Nabídka přímo od majitele nemovitosti – neplatíte provizi RK.

Nabízíme k prodeji velice pěkný cihlový byt o velikosti 2+1 v osobním vlastnictví o celkové výměře 54 m2. Byt se nachází ve 2.p/4.p v domě bez výtahu.

Dům je po kompletní revitalizaci (plastová okna, sítě proti hmyzu, zateplení, fasáda, elektřina ve společných prostorách, vstupní dveře). Vlastní kotelna v domě, ve vnitrobloku možnost sušení prádla apod.

Byt je v udržovaném standardu, orientovaný na Jih. Vlastní měřáky na veškeré energie včetně topení. V kuchyni (7,48m2) je nový průtokový ohřívač,spíž ( 0,45), starší KL (v ceně je nová KL včetně pracovní desky a nerezového dřezu, nutná montáž). Úložné prostory v předsíni (5,74m2). Zděné jádro, obklady původní. Novější dlažba v koupelně ( 2,36m2) a na wc (0,8m2), které je samostatné. Keramická wc mísa je nová, v koupelně je vana. Samostatné vstupy do pokojů (17,05m2 a 18,06m2) kde jsou zachovalé parkety (do budoucna nutná renovace).

K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 1,96m2, společná kočárkárna s možností úschovy kol, prádelna, sušárna a dílna. V bytě je zavedena pevná telefonní linka a internet do UPC (možno i jiný poskytovatel).

Zálohy na služby: 3.119,-Kč (z toho FO 1.019,-Kč) + el. a plyn (1.500,-Kč pro 2 osoby – přeplatky)

Dům se nachází ve velmi klidné a lukrativní lokalitě v blízkosti Slovanského náměstí s veškerou občanskou vybaveností. Parkování před domem.

Neplatíte provizi, pouze právní servis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149868
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.