Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 240 m² bez realitkyPavlíkov - Ryšín, Středočeský kraj

Pavlíkov - Ryšín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 582 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej Domu 6+1+G 240m2, Rakovník, Pavlíkov, Ryšín. Na hranici CHKO Křivoklátsko.

Dům má rozlohu 20x12m na pozemku 790m2. Dům po rekonstrukci, je celý podsklepen, velká půda vhodná k vestavbě. V přízemí jsou 4 ložnice, velký obývák, jídelna, kuchyň, dvě chodby, dvě koupelny a tři WC. V kuchyni je kuchyňská linka, špajz a kamna se sklokeramickou deskou. Okna jsou opatřena vnějšími žaluziemi. Hlavní vchod zakrývá roleta. Podlahy místností jsou krytý převážně koberci, parketami, ostatní pak plovoucí podlaha a dlaždice.

V domě je elektřina, městská voda, vlastní studna a telefon. Voda v plastu, tři bojlery na vodu, nové vedení elektřiny, nová střecha a nová fasáda. Dům je vytápěn ústředním topením, kotel Dakon 32kW na tuhá paliva, který se nachází v jednom ze sklepů.

Na zahradě je borovicový srub sloužící jako garáž. Zadní část zahrady je opatřena novou opěrnou zdí z betonu a kolem domu stojí borovicový plot.

Vhodné i pro organizace či podnikání jako Pension.

Při Rychlém jednání Velká SLEVA!

RK NEVOLAT!

tel. +420 739 138 797

Large house is for sale: new kitchen, dining room, huge living room, 4 big bedrooms, 2 bathrooms and 3 WC. Loft is 20x10m and under house are cellars. Block of land 790m2 is situated on top of hill surrounded by fields and hills full of forests.

This village is 8km from city of Rakovnik and 55km from Prague in Czech Republic. On garden is wooden garage and well + water from city. The village is situated at the border of the landscape park Křivoklátsko (protected area).

Do not hesitate ask questions and

call me on +420739138797

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu150007
Dispozice6+1
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha240
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.