Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyDolní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký kraj

Dolní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký krajVybaveno
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 392 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám mezonetový doupatrový byt po rekonstrukci v horském lyžařském středisku včetně vybavení kuchyně - el. trouba, sklokeramická deska, .kuchyňská linka, nábytek vyrobený na míru v chodbě, šatní skříň a sestava nábytku a postelí v dětském pokoji s úložným prostorem. V obrázcích najdete fotodokumetaci projektu, který byl podkladem pro rekonstrukci, v bytě je krásné modřínové schodiště a pokud budete mít zájem přenechám i piáno, které jsem již neměl sílu odstěhovat :-), celý byt je zateplený, má klenutá plastová okna. K bytu náleží kůlna, sklep, nově vybudované kryté parkovací stání před domem. Bez dalších investic, vhodné jak k rekreaci, tak k trvalému bydlení. Nízké náklady na bydlení, díky vlastní vodě vyrazně ušetříte a ještě je chutná, topení el.přímotopy nebo krbovými kamny. Jediné náklady na elektřinu, dle Vaší spotřeby cca.1500 měsíčně.

Rokytnice nad Jizerou je jedno z největších lyžařských středisek v České republice. Za posledních 15 let došlo ve městě k mnoha citelným změnám. Byl vybudován obrovský lyžařský areál s 28 vleky a čtyřsedačkovou lanovkou na Lysou horu. Tato lanová dráha je jediná, která vede do I. zóny KRNAP. V roce 2006 byla otevřena další čtyřsedačková lanovka, v rámci areálu Horní domky. Vede z parkoviště u Rokytky k chatě Lovčenka.

Došlo k velkému zvýšení ubytovací kapacity města. Byly kompletně vybudována nová náměstí (Horní náměstí a Dolní náměstí) s domy a apartmány v alpském stylu a kvalitními službami. Tyto projekty ale velmi zvýšily zadluženost města, kvůli které dokonce městu hrozil i krach. Toto nebezpečí bylo zažehnáno a v současné době patří Rokytnice nad Jizerou mezi naše nejatraktivnější střediska letní i zimní dovolené v Krkonoších. Ve městě je základní škola, 2 mateřské školy, zvláštní škola a zdravotní středisko. (zdroj: wikipedie)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu150103
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.