Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 119 m² bez realitkyNikolaje Alexejeviče Někrasova, Praha - Bubeneč

Nikolaje Alexejeviče Někrasova, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 990 Kč

+ Poplatky za služby2 998 Kč


Nabízíme pronájem půdního, mezonetového bytu 3+kk s terasou v Praze 6 Bubenči v blízkosti metra Dejvická. Residenční čtvrť Bubeneč nabízí kvalitní bydlení v klidném prostředí s kompletní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. V okolí se nacházejí školky, školy, parky (Stromovka 5 minut), dětská hřiště, restaurace, supermarkety (Billa, Albert) i specializované obchody s potravinami (italské, francouzské, japonské, britské).

Byt o dispozici 3+kk, má výměru 110 m2 + 9 m2 do dvora orientovaná terasa. Součástí bytu je 2 x WC, 2 x komora, kuchyňský kout vybaven varnou deskou a el. troubou. K dispozici je výtah, zabezpečení bytu, internet UPC.

Byt je nabízen jako částečně vybavený s možností dohody se současnými nájemci, na případném přenechání některého vybavení za odstupné (není podmínkou).

V případě zájmu mne kontaktujte na tel. 724652602

We offer for rent a duplex apartment 3 + kk with terrace at Prague 6 Bubenec near metro Dejvicka. Residential district Bubenec offers quality living in a peaceful environment with complete amenities and excellent transport links. The apartment is located near kindergartens, schools, parks (park Stromovka 5 minutes), playgrounds, restaurants, supermarkets (Billa, Albert) and specialized food stores (Italian, French, Japanese, British).

The apartment has a floor area of 110 m2 + 9m2 terrace oriented to the courtyard. The apartment has 2 toilets, 2 chambers, kitchenette equipped with hob and electric oven. There is a lift, apartment security, the Internet UPC.

The apartment is offered as part furnished with the option of agreement with current tenants in eventual abandonment of some facilities for a compensation (not required).

In case of interest please call me on my cell phone +420724652602.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu150270
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha119
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.