Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 450 m² bez realitkyKrámský, Velké Popovice - Lojovice, Středočeský kraj

Krámský, Velké Popovice - Lojovice, Středočeský kraj
Cena35 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 157 054 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Residence je umístěna na mírně svažitém jižně orientovaném pozemku (2000m2) asi 20 km od Prahy. Byla navržen pro čtyřčlennou rodinu, jejíž členové pracují anebo studují ve městě, ale hledají odpočinek v přírodě. Architektonický návrh objektu sledoval dva cíle: funkčnost poskytující pohodlí a soukromí; estetické ztvárnění vycházející z jednoduchých forem a volby materiálů, které apelují na smyslové vnímání. Rovnováha racionality a pozitivních emocí... Stavba byla dokončena v létě 2006.

The house is located on a sloping, south oriented site (2000 sqm) some 20km from the Czech capital Prague. It has been designed as a home for a family the four members of which work and/or study in the city, and seek relief in the country. There were two driving forces of the design: functionality providing comfort and privacy; and aesthetics based on simple forms and material selection appealing to the soul and the senses. A balance of rationality and positive emotions… The house was completed in summer 2006.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15063
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha450
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.