Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyNa valech, Praha - Hradčany

Na valech, Praha - HradčanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Byt na Pronájem Praha 6 – Ulice na Valech. Jedná se o půdní byt 3+kk cca 100m2, dvě koupelny, samostatná toaleta, patro na spaní. Byt má bohaté úložné prostory, plně zařízenou kuchyň s el. sporákem, myčkou, ledničkou, v obývacím pokoji je krb. Koupelna s vířivkou, pračkou, umyvadlem, druhá sprcha, umyvadlo. Byt je tichý, světlý orientovaný na jihozápad s výhledem na Pražský hrad. Je možno pronajmout na jeden rok nebo jeden semestr.

Flat for rent Prague 6 – Na Valech st. It’s an attic flat 100 sq m, living rm, two bedrooms, two bathrooms, toilet, small loft. The flat has lots of storage space, fully equipped kitchen with electrical oven, dishwasher, cooler. There is a fireplace in living room. Bathroom is equipped with jacuzzi bath, sink, washing machine, second bathroom is with shower and sink. The flat is quiet, light, south-west oriented with a view of Prague Castle. It’s possible to rent for one year one school year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu150640
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.