Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyV předpolí, Praha - Strašnice

V předpolí, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby750 Kč


Dispozice bytu je 2+1 70 m2. Orientace bytu je východ - západ. Uspořádání bytu - vstupní hala,

2 samostatné neprůchozí obývací pokoje, koupelna s akrylátovou vanou šíře 70cm.Samostatné WC a komora. Samostatná neprůchozí kuchyň je osazena novou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči / pračka,myčka,sklokeramická varná deska, elektrická horkovzdušná trouba, digestoř/. Okno kuchyně vede do tichého zeleného vnitrobloku. Podlahy - plovoucí laminátové podlahy ve vstupní hale, pokojích a kuchyni. Koupelna, WC a komora obklady a dlažba. Celý byt je vytapetován - Pestrukta. Byt je zajištěn alarmem - možnost napojit na pult PCO. V domě je rozvod kabelové televize,internetu a telefonu od UPC. Vytápění bytu a ohřev TUV je vlastní - závěsný kombinovaný plynový kotel. Parkování v ulici a přilehlém okolí. Možnost využít hlídaného parkingu před zimním stadionem Slavie cca 5 min.pěšky. MHD včetně Metra trasa A - stanice Strašnická v docházkové vzdálenosti. Byt je vhodný i jako kancelář, či kombinované bydlení s pracovnou. V docházkové vzdálenosti je pestrá občanská vybavenost - supermarket Albert,OC Eden - Tesco, sportovní areál Slávie, tenisový areál TJ Rapid,Vinohradská nemocnice. V přilehlém okolí je dostatek parkové zeleně, přímé napojení na pražské cyklostezky. Nájemní smlouva minimálně na dobu 1 roku. Nájemné 13.000,-Kč/ měsíc + poplatky za služby spojené s provozem bytu v domě 750,-Kč/os./m.

v bytě bydlící. Odběr plynu a elektrické energie řeší nájemce uzavřením samostatnými smlouvami s jednotlivými dodavateli energií PRE + PP. Požadovaná kauce je 1 měsíční nájem.

Byt je k dispozici od 1.9.2013

PROHLÍDKY JSOU MOŽNÉ PO DOHODĚ OD 10.SRPNA 2013

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu150800
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.