Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyPivovarnicka, Praha - Libeň

Pivovarnicka, Praha - Libeň
Měsíční nájemné15 000 Kč


Jedná se o pronájem čast. zařízeného zrekonstruovaného bytu 3+kk/B o velikosti 72 m2, který se nachází ve 3. patře cihlového domu v Praze 8 (Libeň). K dispozici je kuchyňská linka se spotřebiči (lednice, sporák, ker. deska, myčka). Koupelna s sprchou, WC samostatně. Jako podlahové krytiny slouží plovoucí podlahy a dlažba. Možnost připojení telefonu, internetu a kabelové TV. Parkování před domem. Plynové vytápění (plynovkotel v bytě. Výborná dostupnost do centra (5 min. metro B – Palmovka). Občanská vybavenost v mistě. Volný ihned

K nastěhování: 20/02/2009

 Flat for rent, partially furnished, after reconstruction, the flat is 72 m2, it has 2 bedrooms and 1 large living room, with kitchen fully equipped(fridge, freezer, oven, dishwasher,...), a bathroom and separate toilet, + a small balcony (about 2 m2). The floors are wooden and were renewed recently. The flat is in Liben (Prague 8), near by Metro B - Palmovka, it takes about 20 minutes to reach Prague Old Town by public transport.

The flat is on the 3rd floor of a 4 floor brick house.

It is possible to connect telephone, internet, TV, cable, and a satellite antenna, on the building roof, is connected to the flat (bedroom and living room). Shops and public offices are available near by.

The flat is available now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15104
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha72
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.