Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyKomenského, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj

Komenského, Adamov - Adamov, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 030 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 368 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme zrekonstruovaný byt v OV 2+1 v Adamově, na ulici Komenského.

Jde o slunný byt v přízemí cihlového domu na kopci, s krásným výhledem na okolní přírodu. Dům je nedávno renovovaný, zateplený, s centrálním čidlem tepla pro úspornější topení.Nové radiátory,nová plastová okna se žaluziemi + široké parapety, ve dvou oknech jsou sítě proti hmyzu. Všechna okna jsou orientována na JZ.

Byt má výměru 53,5 m2. Sklep je od bytu vzdálen asi 10 m, kočárkárna asi 15 metrů na stejném patře. Ideální pro mladé páry a rodiny s malými dětmi. Náklady do společného fondu oprav asi 1400 Kč měsíčně.

Byt má zrekonstruované zděné jádro, funkční kuchyňský kout se světelnou fotobuňkou, starý asi 9 let.Součástí je i myčka a "výdejní" okénko do vedlejší místnosti. Koupelna je spíše malá, ale i širší pračka se tam vejde.Koupelna i wc mají odvětrávání a společný nový větrák.

Jeden pokoj je průchozí, v tomto pokoji je zabudovaný systém poliček. V obou pokojích jsou parkety, zrenovované v roce 2010.

V bytě hodláme ponechat zabudovaný poličkový kout, kuchyňskou linku, skříň se zrcadlem, sporák, veškerou sanitu. Na dalších věcech je možno se domluvit. Vše je plně funkční, bez nutnosti skrytých oprav.

Vlak z Adamova do Brna trvá 21 minut a jezdí každou půlhodinu. Blízko nádraží je nově postavené centrum se supermarketem, drogerií, cukrárnou, pizzerií a dalšími prostory pro nové obchody a služby.

Blízko domu je malé koupaliště s letním provozem. Adamov nabízí také sportovní vyžití, jako např. fotbal, basketbal, petanque, aerobic, zumba apod. Je zde i kulturní centrum s divadelním a výtvarným programem, stejně jako Městský klub mládeže.

Les začíná ve vedlejší ulici nad domem, vzdálen asi 5 minut chůze. Autobusová zastávka asi 1 minutu chůze od domu.

Pri rychlém jednání možná sleva. Byt bude uvolněn na podzim.

Nejsme realitní kancelář, jde tedy o prodej bez provize, pouze za společný poplatek za právníka (asi 10 000Kč). Prosíme, aby nás kontaktovali poze koncoví zájemci.

2+1 Adamov, byt 2+1 Adamov, OV 2+1 Adamov prodej, prodam 2+1 v OV v Adamove

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151055
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.