Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 109 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Vršovická, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu luxusní byt 3+KK o výměře 109 m2 s velkou terasou s markýzou se zahrádkou o velikosti 119m2 v druhém největším parku v centu města v Havlíčkových sadech. Nachází se ve druhém patře sedmipatrového cihlového domu s výtahem v Praze 10 -Vršovice v Rezidenci Havlíčkovy sady. Byt je kompletně zařízen. Dřevěná třešňová podlaha, francouzská dřevěná okna, vysoké stropy, strukturovaná kabeláž, internet, satelitní TV a španělská dlažba v koupelně. V ceně jsou 2 krytá garážová stání v objektu, sklep. V areálu je bazén, fitness, whirpool, tenis, supermarket, restaurace školka a škola v dosahu 200 metrů od domu, tramvajová zastávka několika tramvají 2 minuty od domu. Nákupní centrum EDEN (Tesco) ve vzdálenosti 1,600m. Byt je díky své dispozici a lokalitě ideální pro aktivní rodinu nebo zahraniční managery, hledající byt v blízkosti centra (10 min) s rychlou dojezdností bez dopravních obtíží kterýmkoli směrem v Praze. Cena měsíčního nájemného je stanovena na 25.500,-Kč.

I am offering luxury and fully equipped two-bedrooms apartment (109 m2) with the large terrace, awning and garden (119m2), 2 covered parking places in the building. The flat is located next to the secong largest park in the center of the city - Havlickovy´s park. It is on the 2nd floor (from 7) with elevator, wooden floors, french windows, extra tall ceiling, structured cabling,furniture, high-speed Internet WIFI, satellite TV, DVD. Kitchen with built-in appliances. There is BBC Fitness centre, swiming pool, tennis courts, supermarket and restaurant in the building. Shopping centre EDEN (Tesco) 1,600m far from the buiding. It takes 10 minutes to get in the historical city center. Excellent accessibility to all parts of the city. Station tram is located just about 2 minutes from the house. There is a shopping center EDEN - shops, restaurants. Ideal for EXPATS or active family. Price 25,500 CZK a month with the possibility of weekly cleaning service.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151076
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha109
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.