Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 22 m² bez realitkyMagistrů, Praha - Michle

Magistrů, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 488 Kč


Byt v OV, 1+kk, 22m2, 2. patro bez výtahu; výborná dostupnost do centra (10 minut tramvají na I.P. Pavlova, 5 minut autobusem na Pražského povstání). Byt je ve výborném stavu, po rekonstrukci a s novou kuchyňskou linkou. Spací patro, koupelna se sprchovým koutem; vestavěná šatní skřín, knihovna, dobře řešený prostor - nabízím plně vybavený. Mimořádně nízké provozní náklady - do poplatků je započítán i internet! Poklidné okolí s několika blízkými parky a místy pro sport.

REALITNÍ MAKLÉŘI, NEVOLEJTE.

A flat in an individual ownership, 22 m2, 3rd floor (ground+2) without an elevator; very close to a downtown (10 minutes by tram to I. P. Pavlova, or 5 minutes by bus to a Pražského povstání). The flat is in a perfect condition, after a complete reconstruction; there is a new kitchen unit there. With a loft bed, bathroom with a shower bath, built-in wardrobe, bookcases, well-designed space - I offer it for rent furnished. Extremely low operating expenses - there is also the internet included in the price. Peaceful neighbourhood with several parks.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151141
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha22
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.