Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyJateční ulice,Holešovice, Praha - Holešovice

Jateční ulice,Holešovice, Praha - Holešovice
Cena4 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 277 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Snížení ceny!!!!!!!!!!!Nabízím mezonetový byt kolaudace 2/2006.Vybudovaný na cihlovém domě z roku 1927 s nádherným výchledem na Vltavu,Vítkov a Staré město včetně Hradu.Situován severojižně.V domě byl vybudován výtah, nová fasáda, společné prostory a částečně rozvody společně s nástavbou v roce 2006.

Byt je POUZE mnou obýván příležitostně, neustále temperován, zařízen kuchyňskou linkou Sykora, v jedné z koupelen pračka a sušička a s dvojlůžkem v ložnicí v patře.

Byt je něco mezi 2kk a 3kk celková velikost 80,40 m.

- v přízemí - předsíň -dlažba -12,85m, kotelna -1,14m (plynový kotel Junkers turbo - pro vytápění a ohřev vody), WC (1,44) rozšířeno o prostorný sprchový kout(nechal jsem vybudovat), obývací pokoj-plovoucí podlaha buk (22,41) - zmenšený o zděný(luxfery) sprchový kout ( výhled z pokoje na jih na Holešovickou tržnici, Vltavu, Vítkov, Staré Město a Hrad) a obývací pokoj s kk-plovoucí podlaha buk-kuchyňská linka Sykora,el.trouba+sklokeramická deska+trojdílná lednice -vše BOSCH- (18,61) na sever do velkého vnitrobloku. Celkem dole= 56,45 m

Designové schodiště do patra z obývacího pokoje s kk - do ložnice ( 10,3 ) nad schodištěm umístěno dvojlůžko(obloženo dřevěnými obklady) v výhledem na terasu (5,09) a do vnitrobloku (sever), dále šatna (3,09) a koupelna(sprchový kout) s WC (5,47) s pračkou+sušičkou(oba výrobky BOSCH)+italské srcadlo. Přímé denní světlo v šatně a koupelně - stropní světlíky. Celkem nahoře = 23,95 m.

V okolí tržnice a malý parčík pro děti. Dvě min. chůze tram. zastávka(dvě zast. metro C(Vltavská) nebo B(Palmovka) za 10 min tram Václavské náměstí,Letná nebo Stromovka. Parkování ve vnitrobloku nabo na rezintskou kartu. Klidné okolí, tiché prostředí.Školka a škola 200m.Nízké měsíční poplatky 1.500,-Kč+elektřina+plyn.

Cena je včetně právních služeb a nákladů za převod. Prohlídka je, po předchozí domluvě, kdykoliv možná.

K nastěhování: 1/3/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15116
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží6
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.