Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyU Santošky, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

U Santošky, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj VysočinaVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby250 Kč


Dobrý den,

Příjemná 2+kk studio-garsoniera se zahrádkou blízko Anděla

Pocit venkova uprostřed města! Pronajmu byteček o celkové rozloze 38 m2, bude volný od 15.9. 2011, nachází se 8 minut pěšky od Anděla, kde je velmi snadná dostupnost kamkoli metrem, je zde prefektně funkční noční doprava a blízké autobusové a vlakové nádraží. V blízkosti jsu dva parky, z čehož jeden je na kopci s výhledem na Prahu. Garsonka se skládá z vybavené kuchyňky s ledničkou a vařičem a pokoje odkud je vstup na zahradu se soukromým místem k posezení a relaxaci. Řešeni bytového prostoru je zajímavě atypické, je rozložen do dvou poschodí. Byt se skromě vybaven nábytkem, vestavěnou skříní, policemi a pračkou a jeho součástí je také malá koupelna se sprchovým koutem. Žila jsem v tomhto pohodlném a klidném bytečku v posledních čtyřech letech a chystám se cestovat na 5 měsíců.

Měsíční nájem činí 7250,- Kč včetně záloh na elektřinu, topení, služeb a WIFI. Platí se vratná "bezpečnostní¨ kauce ve výši jednoho nájmu, kterou vrátím nájemníkovi při odevzdání klíče a předání bytu v původním stavu.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na: katessal@hotmail.com

Na vaše veškeré dotazy ráda zodpovím.

S pozdravem Kate

Charming 2+kk studio/flat with garden near Andel, 7250 kc monthly

Hello,

A feel of countryside in the city!!!: I have lived in this cosy and quiet flat/studio for the past four years, and as I will be traveling for an extensive period of 5 to 6 months, here a wonderful 38 sqm 2+kk sublet opportunity; available as from the 15th of September 2011. Located 8 minutes walk from Andel and its social hubs, and major transportation facilities – metro, tram, bus, railway –, close to two parks and surrounding hills, and having access to a charming interior terraced garden, the studio/flat is on two floor-spaces, modestly furnished, and equipped with a kitchenette, washing machine, bathroom/toilet, inbuilt wardrobe, shelves and further appliances such as fridge, microwave, electric cooker. The monthly rent inclusive of amenities costs such as WIFI, electricity, water and heating, is 7250 kc. There is a one month rent security deposit refundable upon key retrieval and my return. In case of interests, concerns and questions, please do not hesitate to contact me at katessal@hotmail.com.

I look forward to hearing from you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151210
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.