Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyNad pískovnou, Praha - Krč

Nad pískovnou, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 2+1 o velikosti 64 m2, na klidném místě, nedaleko stanice metra Kačerov (5 minut chůze). Byt se nachází ve 3. patře nízkého cihlového domu, který je nově zateplen. Nová plastová okna jsou orientována na severní a jižní stranu; z obývacího pokoje, na jižní straně, je umístěn přístup na balkon.

V kuchyni se nachází nová kuchyňská linka s plynovým sporákem a elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem a jídelním stolem. Nově zrekonstruovaná koupelna je vybavena sprchovým koutem a pračkou, WC je oddělené. V kuchyni a na chodbách je dlažba, v ložnici a obývacím pokoji je dřevěná plovoucí podlaha. V chodbách se nachází prostorné vestavěné skříně.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost; obchodní centrum Budějovická (DBK) je dostupné do 15 min. pěšky či jedna stanice metrem, OC Chodov, OC Arkády Pankrác jsou jen dvě stanice metrem.

Výborná dopravní dostupnost, parkování před domem, Václavské náměstí 12 min. metrem.

Prosíme nekuřáky, bez dětí a zvířat.

Celý byt je k dispozici po dohodě (předpokládáme konec roku 2011). Od září lze byt sdílet s jednou osobou - možnost bydlení v samostatném, neprůchozím obývacím pokoji (22m2); cena 6.000,-. Převod el. energie, plynu a internetu na nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151223
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.