Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyRadhošťská, Praha - Žižkov

Radhošťská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč


Pronajmeme zrekonstruovaný a plně zařízený byt v osobním vlastnictví. Velikost 2+kk, 47 m2, 3. patro s výtahem. Dům je ve skvělé lokalitě, Praha 3, blízko OC Flora, kino, velmi blízko metro, tramvaj i autobusy MHD. Byt je plně zařízený nábytkem, včetně pračky, mikrovlnné trouby, nová kuchyně, sklokeramická varná deska, nová koupelna s vanou a samostatné WC. Vhodný pro 1-2 osoby, bez domácích zvířat. V bytě je přípojka kabelové televize, internet a pevná telefonní linka (UPC nebo Telefonica). Cena nezahrnuje povinný poplatek = záloha na vodné stočné 300 Kč. Elektřinu a plyn si hradí sám nájemce dle své spotřeby přímo poskytovateli . Volný od 1.7.2014. REALITNI MAKLERI PROSIM NEVOLAT - NEMAME ZAJEM O SPOLUPRACI !!!

We are offering our private-owned apartment for rent, renovated and fully furnished. Size 47 m2, 2 + kk​​, 3rd. floor with the elevator. The house has a great location, Prague 3, close to Shopping mall Flora, cinema, subway, bus and tram. The apartment is fully furnished, including washing machine and microwave, new bathroom with the bathtub and separate toilet. Cable TV/ high-speed internet/ land line connection available. Flat is suitable for 1-2 persons, no pets please. Available from 1.7. 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151484
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha47
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.