Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 94 m² bez realitkyNa návsi, Veleň - Veleň, Středočeský kraj

Na návsi, Veleň - Veleň, Středočeský kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nezařízený renovovaný byt se zachovanými původními prvky v 1. patře zrekonstruované rodinné rezidence z 19. století se společným dvorem s parkováním a altánem s posezením a možností grilování. Dům stojí v obci Veleň - Mírovice 400 m od okraje Prahy, v klidné přírodní lokalitě s autobusovými spoji ke stanici metra Letňany a do centra Prahy, s výborným spojením k dálnici D10 - směr Mladá Boleslav. Pár kroků od domu je vzdálena zastávka autobusu, v blízkém dosahu se nachází obchodní centra Lídl a Globus (2 a 5 min. jízdy), lokalita nabízí četné možnosti relaxace a sportovního vyžití vč. nedaleké cyklostezky a turistických tras.

Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout, 1 ložnice, koupelna s vanou a toaletou a vstupní hala.

Výhledy do zeleně, vysoké stropy, dřevěné podlahy, okna a dveře, terakotová dlažba, plynové etážové topení, pračka, automatická vrata. Bez výtahu. V ceně jsou zahrnuta 2 parkovací stání ve dvoře.

Nájemné činí 15000Kč za měsíc. Poplatky za společné služby a spotřebu energií ve výši 3000Kč měsíčně se hradí zvlášť. Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

This is a renovated, unfurnished 1-bedroom apartment with preserved original details, on the first floor in a renovated residence from the 19th century, with a shared courtyard offering parking and a brick summerhouse with a barbecue spot. Located in the village of Veleň - Mírovice, 400 m from the edge of Prague, in a quiet green area with bus connections to Letňany metro station and the center of Prague, and an excellent access to the D10 highway (connection to Mladá Boleslav). There is a bus stop a few steps from the building, and it takes two/five minutes to drive to Lídl and Globus shopping centers. The location boasts numerous sports and relaxation opportunities incl. jogging and bike paths.

The interior features a comfortable living room, a fully fitted open plan kitchen, one bedroom, a bathroom including a bathtub and a toilet, and an entrance hall.

Green views, high ceilings, wooden floors, windows and doors, terracotta floor tiles, independent gas heating, washing machine, automatic gate. No lift. Two parking spaces in the courtyard are included.

The rent is CZK 15,000/month. Service charges and utilities in the amount of CZK 3,000/month are billed separately. A security deposit equal to the first month’s rent is required.

For more information, please call the owner at (+420) 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151488
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha94
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.