Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 84 m² bez realitkyHálkova, Praha - Nové Město

Hálkova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Krásný světlý byt v 1. patře cihlového činžovního domu z přelomu 19. a 20. století v centru Prahy, vzdálen 5min chůze od stanic Muzeum a I.P. Pavlova.

Byt má 84m2 a je dispozičně řešen jako 3+1, v současnosti všechny pokoje jsou vybaveny jako ložnice, z toho dvě neprůchozí. Součástí je také samostatné wc s umývátkem, koupelna se sprchovým koutem a vanou, šatna, hala a místnůstka s el. bojlerem a pračkou. Prostorná kuchyň je vybavena současně jako společná obytná místnost, kuchyňská linka je vybavena ledničkou, troubou, sporákem, digestoří, mikrovlnou troubou a myčkou nádobí.

Ohřev užitkové vody i teplovodné etážové vytápění obstarává el. boiler. V bytě je nainstalován UPC internet. Celková záloha na poplatky činí 4000Kč (elektřina, voda, služby), poplatek za internet není součástí této částky.

Dostupný od 1.4.

Beautiful sunlit apartment in the 1st floor of historic house from the end of 19th century, located in the center of Prague, just 5min walk from Museum and I.P.Pavlova metro stations.

The apartment is 84 square meters big with three bedrooms and a kitchen. Main entry hall gives access to WC, small room with a boiler and washing machine, kitchen, one of the bedrooms,bathroom with a bathtub and a shower. There is a dressing room as well, accessible from on of the bedrooms and a bathroom. Kitchen doubles as a living room with a couch and a dining table. Kitchen appliances are as follows: stove, oven, microwave, fridge and a dishwasher.

Electric boiler heats both the supple water and water for the heating system. Internet service from UPC is available and not included in the price. Monthly services fee of CZK4000 counts for electricity, water and services.

Available from April the 1st...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151564
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha84
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.