Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyPujmanové, Praha - Nusle

Pujmanové, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 400 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč


Pronajmeme hezký byt 2+kk ve vynikajíci lokalitě, s výbornou občanskou vybaveností, a skvělým dopravním spojením. Byt se nachází v udržovaném panelovém domě s výtahem, ve 2.patře, Praha 4, ul. Pujmanové, 5 min chůze na metro Pankrác a bus 188, 193, 504, 505, 510 a OC Arkády (Interspar, lékarna, DM a jiné), 1 min chůze do Centrálního parku (známého jako Na půl cesty) a dál na Kavčí hory. Byt byl kompletně rekonstruován, je částečně zařízený (lednice s mrazničkou, sporák, trouba, pračka, postel), 40m² + spíž na chodbě, plastová okna. V chodbě jsou velmi prostorné vestavěné skříně. V chodbě a koupelně je dlažba, v ložnici koberec a v obývacím pokoji a kuchyni je plovoucí podlaha. V přízemí je kočárkárna, kde se dá nechat kočárek nebo kolo. Parkování je bezproblémové na ulici. Byt je ideální pro pár či jednotlivce, nekuřáci prosím, pes či kočka ok. Hledáme pouze slušné a spolehlivé zájemce na delší pronájem. Byt je k nastěhování od 15.09.2011.

A nice apartment for rent, 2+kk at a perfect location, in a well maintained panel block of flats, 2nd floor with an elevator, Prague 4, Pujmanove St., 5 min walking distance from metro station and bus stop Pankrac and shopping center Arkady (Interspar, DM, pharmacy etc.) 1 min walking distance from the Centralni Park and further on to park Kavci Hory. It makes it ideal for pet owners. The apartment has been reconstructed and is partially furnished (fridge with freezer, oven and stove, washer, and bed). Size of the apartment is 40m² + a small pantry right outside of the apt. There is a spacious built-in wardrobe in the hallway. Floor types: kitchen and living room have floating wood floors, hallway and bathroom have tiles and bedroom has a carpet. Apt. has plastic windows. There is a room on the ground floor where one can leave a bicycle or a baby carriage. Parking is right on the street, no permits necessary. Place is ideal for one person or a couple. Dog or cat ok. We are looking for polite and responsible tenants. Long term lease and non-smokers please. Apt. is available from mid September.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151596
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.