Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyVojtěšská, Praha - Nové Město

Vojtěšská, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Luxusní byt v nedávno rekonstruované budově v Praze 1, 1 blok od Galerie Mánes. V budově je výtah, v bytě pak ústřední topení. Velký a slunný obývací pokoj s okny do dvora, nábytkem, TV, DVD, Hi-Fi, internetem a satelitem. Dále koupelna se sprchou, malá ložnice s okny, velkou postelí a vestavěnými skříněmi a plně vybavená kuchyň (myčka, trouba, mikrovlnka, pračka se sušičkou a okny do dvora). 15000/měsíc + cca 2000 poplatky

Luxury flat in Prague 1, fully furnished 2 + 1, 1 block off the riverbank by the Manés Gallery. Lovely old building, recently reconstructed and modernized.

The flat is 4th floor with elevator, with central heating (gas boiler), an open living room with ample sunlight overlooking a large courtyard, bathroom with shower, bedroom (queen-size bed, window, wardrobes), fully equipped kitchen (dishwasher, stove, oven, microwave, clothes washer - and window onto courtyard); Living room w/couch, table and chairs etc. TV, DVD player, Hi-Fi w/speakers; internet and Satellite-TV ready.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151627
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.