Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyKřížová, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Křížová, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 990 Kč

+ Poplatky za služby3 490 Kč


Pronajmu byt 2+1 s balkónem v osobním vlastnictví na Starém Brně, Křížová ul. Celková plocha bytu je 60m2+sklep. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu. Výborná dopravní dostupnost, 300m od zastávky MHD(Mendlovo náměstí). Byt prošel celkovou rekonstrukcí a je částečně zařízený, koupelna, kuchyňská linka, postele v pokojích. V cenně nájmu je internet. V místě možno domluvit parkování. Vhodné i pro studenty max 5. Poplatky kalkulovaný pro 4 studenty. Byt je volný ihned.

I would rent apartment 2+1 with balcony in Stare Brno, total area 60m2+cellar. The apartment is located in the first floor from 5 floors in apartment building. The nearest tram stop is 100 meters away.The apartment was completly renovated and is partially furnished, bathroom, kitchen, beds in the rooms. In the price is calculated internet connection. The servises was calculated for four people. Near the apartment is possible parking. The apartment is free immediately. I prefer foreigners for my good experience.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151718
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.