Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyLýskova, Praha - Stodůlky

Lýskova, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízím k pronájmu plně vybavený částečně renovovaný byt ve velmi dobrém stavu. Dispozice: 2+kk, celková výměra 42 m², nachází se ve zv.přízemí. Okna jsou plastová, orientace oken je na východní stranu. Na podlahách je v pokojích koberec, v ostatních prostorách dlažba. V kuchyňském koutu je zánovní kuchyňská linka s elektrickým sporákem, digestoří, lednicí a mikrovlnnou troubou. Ve společné koupelně a WC je sprchový kout, obklad. WC je standardní.

Byt je zařízen – vybavení jednotlivých místností: v ložnici je dvoulůžko, v obývacím pokoji je konferenční stůl, sedací souprava, obývací stěna, skříňky, TV, jídelní stůl + 2x židle, v předsíni je úložná šatní skříň, věšák, koupelna je vybavena pračkou. Příslušenství: sklepní kóje.

Byt se nachází v panelovém domě po kompletní rekonstrukci. V domě proběhla výměna plastových stoupaček, plastová okna, nová střecha a vstupní dveře, zvonky, schránky, dům je zateplen a má novou fasádu.

Byt se nachází v pěkné části Stodůlek, která navazuje na horní část Centrálního parku. Okna s výhledem do zeleně, klidné a bezpečné bydlení. V lokalitě kompletní občanská vybavenost, na stanici metra jen několik minut chůze. Parkování je dobré u domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151758
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.