Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyBrožíkova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Brožíkova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2,5+kk v cihlovém bytovém domě v Brně-Soběšicích, ul. Zeiberlichova. Světlý, slunný orientace V-Z.

Obytné místnosti: obývací pokoj + kuchyň 19,5m2, ložnice 13,0m2, místnost v podkroví 16m2. Dále koupelna s WC a komora.

Vybavení bytu – kuch. linka Koryna vč. vestavěných spotřebičů, lednička, mikrovlnná trouba, vestavěné skříně Woodface, pračka, kožená sedačka, jídelní stůl a další. Podlahy dřevěné - bukové parkety. Byt je možno pronajmout i jako nezařízený, případně pouze s částí zařízení dle konkrétního zájmu nájemce. Možnost užívat společné prostory v domě (kočárkárna, sušárna). Možnost připojení na internet. V případě zájmu možnost zajištění krytého garážového stání přímo v domě.

Lokalita, v níž se byt nachází, je klidná a v bezprostřední blízkosti přírody, a současně s dobrou dostupností do centra - autem 10 min, MHD 25 min (linky 43, 57), včetně pravidelných nočních spojů. Zastávka obou spojů MHD cca 100m od bytu.

K nastěhování: dle dohody

Kontakt: Alice Brandštetrová, 605 523 241, alicej@seznam.cz

We are offering for a rent an 2,5+kk apartment in a brick building, location Brno–Sobesice, Zeiberlichova street. Bright, sunny, orientation East-West.

Habitable rooms: living room+kitchen 19,5m2, bedroom 13,0m2, room in the attic 16,0m2, then bathroom with toilet and closet room.

The apartment is furnished – kitchen unit Koryna with built-in appliances, fridge, microwave, built-in cupboards Woodface, washing machine, leather couch, dining table etc. Floors are wooden – beech parquet blocks. It is also possible to rent this apartment without any furniture or only with required parts, based on tenants interest. Possibility to use in the house - collective areas (pram room, drying rom), internet connection, indoor garage parking.

Sobesice location combines a wonderful environment with the fullest range of amenities and conveniences including recreational activities and also good downtown accessibility–10 min. by car, 25 min. by public transportation (lines 43,57) including regular night running. Stops for both lines approx. 100m from the appart.

Contact: Alice Brandstetrova, 605 523 241, alicej@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151823
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.