Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 6+1 • 150 m² bez realitkyKotlaska, Praha - Libeň

Kotlaska, Praha - Libeň
Cena5 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 240 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej světlého, prostorného bytu o dispozičním řešení 6+1, 150m2, který se nachází v secesním, zdobném domě, který prochází kompletní rekonstrukcí, včetně výstavby nového výtahu. Z oken bytu je krásný výhled do zeleně. Celkový stav bytu je před rekonstrukcí. Vysoké stropy, na podlahách jsou pěkné, zachovalé parkety, topení WAW. Byt lze dispozičně přizpůsobit představám každého z Vás. Příjemné bydlení s dobrým dopravním spojením do centra. LZE NA HYPO !!!

Sales of light, spacious layout of the flat 6 +1, 150 m2, located in the Art Nouveau, ornate house, which is undergoing complete renovation, including construction of a new elevator. From the windows of the apartment is a beautiful view of the greenery. The overall condition of the apartment is not reconstructed. High ceilings, the floors are nice, well-preserved floors, heating WAW. The apartment can customize the layout ideas each of you. Comfortable living with good transport links to the center. CAN THE HYPO!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151905
Dispozice6+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.