Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyNa Dionysce, Praha - Dejvice

Na Dionysce, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Cena23 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 101 383 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt 1+1 v Dejvicích, nová plastová okna, plynové topení 2x WAV, nový elektrický rozvaděč, rozvod elektřiny měděný, alarm, nově natřené vstupní dveře.Stavba je cihlová. Místnosti: předsíň 7,5m2, koupelna 2,9m2, toaleta 1.30m2, kuchyň 16m2, komora 0,7m2, pokoj 17,8m2, sklep 4m2. Celková plocha bez sklepa je 46,2m2 Plastový rozvod vody. V klidné čtvrti na rozhraní Dejvic a Hanspaulky. Doprava: stanice autobusu, tramvaj 3 minuty, metro 5 minut. Výhled do zahrady. Vybavení: kychyňská linka, nový kombinovaný sporák, vana, umyvadlo,wc mísa s nádrží, míchací baterie, topná tělesa, karma, průtokový ohřívač, domácí telefon.Vstup je do předsíně, za dveřmi samostatná toaleta, naproti koupelna a po levé straně za sebou vstupy do kuchyně a druhý vstup vlevo do pokoje. Vstup do komory je z kuchyně. Dispozičně dobře řešeno.

Podlaha předsíň, toaleta a koupelna, dlaždice, ostatní místnosti pvc. Barva koupelny a toalety bahama, taková béžová.

K tomu ještě prodávám 3 malé podíly na dalších bytových a nebytových jednotkám. Podíly obsaženy v ceně. Tříposchoďový dům je celkově udržován: nové rozvody elektřiny, vody, fasády, plot, schránky atd. Byt je v osobním vlastnictví, dům udržuje společenství vlastníků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151923
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha45
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.