Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 150 m² bez realitkyČernošická, Praha - Lipence

Černošická, Praha - LipenceVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmu RD 4+kk - 150 m2 v Praha 5 - Lipence, k domu patří zahrada o rozloze 300 m2, garáž pro menší auto. Možnost parkování na pozemku z druhé strana - pro tři auta. V RD proběhla předminulý rok rekonstrukce. Dům je zařízen a připraven k okamžitému nastěhování. Dispozice přízemí: 1 ložnice, šatna, kuchyň s obývacím pokojem. Kuchyň vybavena (lednice, sklo keramická deska a vestavěná myčka), koupelna s pračkou, předsíň a WC. Balkonové dveře - vchod na terasu - zahradu. Dispozice 1.patro: 2 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC. Ústřední vytápění plynové, plovoucí podlahy, internet ADSL, udržovaná zahrada. V místě, školka, škola, MHD (15 minut Smíchovské nádraží, netro B). Dále je zde nové golfové hřiště.

Rent house 4 + kk - 150 m2 in Prague 5 - Lipence, the house includes a garden area of ​​300 m2, garage for small car. Parking on the plot from the other side - for three cars. The RD was the year before last renovation. The house is furnished and ready for immediate occupancy. The ground floor: 1 bedroom, closet, kitchen and living room. Equipped kitchen (refrigerator, glass ceramic hob and built-in dishwasher), bathroom with washing machine, hall and WC. Patio doors - entrance to the terrace - garden. Layout 1st floor: 2 bedrooms, bathroom with shower and toilet. Gas central heating, laminate flooring, internet ADSL, well-kept garden. In the spot, kindergarten, school, bus (15 minutes Smíchovské station or rub B). There is also a new golf course.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151935
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.