Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 107 m² bez realitkyČernínova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Černínova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 200 Kč


Nabízim k podnájmu velmi pěkný byt v ulici Černínova – Žižkov, celková plocha 107 m2 o dispozici 3 + 1. Veliké izby vhodné pro dvoch. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu. Byt je po celkové rekonstrukci, ma novu kuchyňsku linku včetně velké lednice. Kuchyň je spojená s obývacím pokojem, dále jsou v bytě 3 neprůchozí ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Parkování možné na ulici. Dobrá dostupnost do centra, zastávka autobusu je před domem. Okolí poskytuje veškerou občanskou vybavenost. Vhodné pro páry,studenty i cizince. Metro Želivského(A), Jiřího z Poděbrad(A), Flora(A) nebo Křižíkova(B). Približne 4 minúty pěšky je Billa supermarket. Nájem včetne poplatků a internetu činí pro 1 osobu 4200 Kč. Možnost pronajat si celu izbu pro 1 osobu za 7900 Kč.Vrátna kauce je jeden nájem. V byte je k dispozici televize, pračka, lednička, sporák, vana, atd. Podlaha je buď dlažba nebo laminát.Byt je zarizeny. Nastěhování je možné od 5. 9. 2011. V případě záujmu pište na e-mail: beon5times@yahoo.com nebo volejte na mobil: +421911552050

I offer to rent 2 rooms each for 2 people in a very beautifull flat at Černínova street – Žižkov, area of the flat is 107 sq.m. , it is 3+1. Big rooms suited for 2 people. The flat is at 4. floor . A general reconstruction was made, it has a new kitchen unit and a new big fridge. Also in the flat there are 3 intransitive big rooms, bathroom and a separate toilet. Parking is avalaible on the street. Close to center of the city, bus station is in front of the house. Great for pairs, students and foreigners. Metro Želivského(A), Jiřího z Poděbrad(A),Flora(A) or Křižíkova(B). Billa supermarket is close, aprox. 4 minutes on foot. The rent and all the fees together with wireless internet costs 4200 CZK for 1 person. Possibility to rent a whole room for 1 person for 7900CZK. Available in the flat : TV, buckle, fridge, cook-stove, bath tub, etc. Also bed, closet, working table and chair will be provided.

Moving in is possible from 5th of september 2011.

If interested write an e-mail: beon5times@yahoo.com

Or call me : +421911552050

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151944
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha107
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.