Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkySmotlachova, Praha - Kamýk

Smotlachova, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 3 + kk v panelovém domě na dobu určitou dle dohody. Byt je částečně zařízen: lednice, mrazák, plynový sporák s troubou, mikrovlnná trouba, pračka, 2 velké šatní skříně, knihovna, vestavěný botník, válendy, křesla, stoly, ... Rekonstruovaná koupelna s vanou a wc (oddělené). V bytě rovněž odkládací komora. Po celém bytě plovoucí podlahy, plastová okna s žaluziemi, zasklená lodžie. V domě zavedeno UPC. Byt je klidný, situovaný na jihozápad, vhodný pro mladou rodinu s jedním či dvěmi dětmi nebo pro 3-4 studenty. Volný ihned.

Dům je po kompletní rekonstrukci (zateplení, nové podlahy i interiéry, nové výtahy, ...). Klidná lokalita, les 2 min pěšky, nedaleko je Modřanská rokle. V místě též škola, školka, sportovní i dětská hřiště, nákupní centrum Albert, restaurace, sportovní a relaxační centrum Domyno, pošta. Parkování před domem. Spojení MHD - zast. Přírodní - bus na metro B a C.

V případě zájmu volejte: 605 828 045

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151950
Dispozice3+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.