Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyKomenského, Černošice - Černošice, Středočeský kraj

Komenského, Černošice - Černošice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodej bytu v OV 2+kk, 57 m2 v klidné části Černošic, okres Praha-západ (19 km od centra Prahy).

Byt se nachází v přízemí 2 patrového domu z roku 2007 s 16 byty. Okna vedou do prostoru mezi domy se zelení a chodníkem. Dispozice: obývací pokoj – 26,4 m2; kuchyňský kout – 5,8 m2; ložnice – 12,2 m2; předsíň – 3,5 m2; koupelna – 5,4 m2; samostatné WC – 1,8 m2; zděný sklep – 2,7 m2.

Kuchyň vybavena linkou na míru vč. sklokeramické desky, trouby, digestoře a vestavěné myčky. Vytápění je lokální plynem (kotel Buderus). Plovoucí podlaha a dlažba. Přípojka na internet, pevnou telefonní linku i TV.

Dům stojí ve velmi pěkném prostředí mimo hlavní komunikace, nedaleko lesa a řeky Berounky. V okolní zástavbě převažují rodinné domy. Hrad Karlštejn je po turistických cestách vzdálen 15 km.

V Černošicích je veškerá občanská vybavenost: městský úřad s rozšířenou působností, ZŠ, školky, lékaři, obchody (Billa, Penny, Tesco Expres), restaurace a cukrárny, služby. Nechybí kulturní a společenské události (Clubkino). Jsou zde dobré možnosti sportování jako např. cyklistiky, bruslení (inline i ledního), tenisu, turistiky, běhání.

Doprava do Prahy je výhodná vlakem, který jezdí ve špičce 4 krát za hodinu a mimo špičku 2 krát. Na Smíchovské nádraží (metro B) cesta trvá 15 min a na Hlavní nádraží (metro C) 23 min.

RK prosím nevolat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152069
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha57
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.