Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 180 m² bez realitkyLedecká, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Ledecká, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu starý rodinný dům v Plzni. Umístění na plzeňské periferii mimo dosah zástavby, skýtá maximální soukromí a možnost relaxace. Velikou předností je naprostá absence okolní zástavby, dům je v podstatě na hranici lesa a zároveň nedaleko sídliště Košutka. Tři sta metrů v dosahu tramvajové linky č. 4(Košutka) a 50 m od Šídlovského rybníka. Dům je plně vybaven, vlastní studna s pitnou vodou, vytápění - kombinace akumulační kamna/krb/přímotop.Vlastní satelit s kartou skylink(13 českých kanálů) a možnost připojení internetu přes ADSL Mbit/s od O2. Dvou tarifová elektrická přípojka sazba D35 (NT 2,3kč/KWh -16 hodin/d) jistič 3x40A . Dále nabízím v ceně možnost využití udržované zahrady (1800m2) a stodoly(40m2) za účelem parkování 2 vozů nebo k technickým účelům(viz foto).

Obytná část v 1 podlaží obsahuje 2 samostatné pokoje + kuchyni, koupelnu a sociální zařízení. Ložnice je v patře a má samostatnou toaletu. Po domluvě je možné využívat i dvě rozlehlé avšak nezateplené půdy v 1 patře o celkové rozloze 70m2. V horní části zahrady se nachází ohniště a houpačky. V případě zájmu je možnost vlastní samotěžby dříví na topení do krbu, povolení jsem si již obstaral(výtěžek je 50m od domu).

Na pozemku je trvale umístěna fenka NO(velmi dobře zvladatelná), další pes nebo jiná zvířata nejsou překážkou.

Poslední důležitá věc je, že v levé horní části zahrady mám troje včely. Není třeba se ničeho obávat, česna jsou směřována mimo dům a zaručuji, že nedojde k jakémukoliv ohrožení. Včely lítají do lesa a o člověka, pokud je nerozebírá, nejeví nejmenší zájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152110
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.