Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyBorského, Praha - Hlubočepy

Borského, Praha - Hlubočepy
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Byt v klidné části Prahy 5 na rozhraní Barrandova-Hlubočepy. Nedaleko do centra, dobrá dopravní dostupnost městskou hromadnou dopravou (metro, tramvaj). Byt se skládá z prostorné předsíně, kde je k disozici šatní skříň, pěkná koupelna je spojená s WC (opticky oddělený kout), vana a pračka k dispozici. Hlavní místnost - obývací pokoj se nachází uprostřed celého bytu, světlá místnost, 3 velká okna, je průchozí do kuchyně a do menšího pokoje (ložnice - ve tvaru "nudle"), kuchyň má nový sporák s troubou (elektrika), prostorná lednice s mrazákem. Na podlahách, koberce (obývací pokoj+ložnice), dlažba (koupelna, kuchyň, chodba). V ložnici plastové okno, zbytek původní. V domě je výtah. Byt se nachází v nejvyšším patře domu. Ze všech oken je výhled do zeleně, parkování před domem bez problémů. Internet UPC. Volné od 1.10. Vhodné pro 2-3 osoby, čistotná domácí zvířata povolena.

Apartment in a quiet part of Prague 5 at the interface Barandov-Hlubočepy. Near the center, good accessibility by public transport (metro, tram). The apartment consists of entrance hall, where the disozici wardrobe, nice bathroom with toilet is connected (optically separate shower), bath and washing machine. The main room - living room is located in the middle of the flat, bright room, 3 large windows, a doorway to the kitchen and into a smaller room (bedroom - in the shape of "noodles"), has a new kitchen stove with oven (electricity), large fridge with freezer . On the floors, carpet (living room + bedroom), tiles (bathroom, kitchen, hall). The bedroom window plastic, the rest of the original. The house has an elevator. Of all the windows overlook the greenery, parking in front of the house without any problems. Internet UPC. Available from 1.10. Suitable for 2-3 people, neat pets allowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152212
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.