Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyOkrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Okrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 707 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji krásný byt v OV. Byt je po rekonstrukci : nová luxusní koupelna, záchod, snížené stropy + bodovky, nové omítky, kuchyňská linka na míru. dřevěná podlaha v celém bytě (žádné levné a zdraví škodlivé plasty, ale pravé dřevo). posunovací dřevěné dveře na míru, vestavěné skříně. Nulová další investice ! Velmi klidné a pěkné bydlení. K bytu patří sklep. Byt se nachází ve 4. podlaží ze 7. Veškerá občanská vybavenost (obchod, pošta, poliklinika, škola atd. je do 5 minut pomalé chůze od domu. Velmi pěkné a zdravé bydlení. Důvod prodeje : Stěhujeme se mimo Brno do RD. Prodává přímo majitel.

Offer for sale a beautiful apartment in the IP. The flat is after reconstruction: a new luxury bathroom, toilet, lowered ceilings highlight +, new walls, custom kitchen. wooden flooring throughout the flat (no cheap plastics and harmful, but real wood). shunting custom wooden doors, built-in wardrobes. Zero additional investment! Very quiet and nice housing. The cellar. The apartment is located on the 4th from 7th floor All civic amenities (shops, post office, clinic, school, etc. is within 5 minutes slow walk from the house. Very nice and healthy living. Reason for selling: We are moving out of Brno in the house. It sells directly to the owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152258
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.