Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyOblouková, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj

Oblouková, Rudná - Hořelice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exklusivní nabídka světlého bytu 3+kk o rozloze 60 m2 se zahradou 206 m2, který se nachází v přízemí dvoupatrové cihlové novostavby. Na podlaze plovoucí podlaha a dlažba. Pokoje mají 23 m2, 12,6 m2 a 9,2 m2, koupelna s vanou a sprchovým koutem 5 m2, toaleta zvlášť. Obývací pokoj s kuchyňským koutem - nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, myčka). V ložnici vestavěné skříně. Měřidla na vodu, podlahové vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. Přímý vstup na vlastní oplocený pozemek se dvěma parkovacími stáními. Na zahradě je umístěn prostorný zahradní domek.

Veškerá občanská vybavenost v místě, velmi dobrá dopravní dostupnost. Centrum města Rudná se nachází v docházkové vzdálenosti, cca 10 minut pěšky. Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost – lékaře, lékárnu, poštu, obecní úřad, banky, obchody s potravinami, supermarket LIDL, řeznictví, železářství, papírnictví, trafiku, ovoce-zeleninu, květinářství, restaurace, pizzerie, vinotéku atd. V těsné blízkosti domu se rovněž nachází možnost sportovního vyžití: celoroční tenisové kurty, squash, minigolf, plážové volejbalové hřiště, spinning, aerobic, fitness a mnoho dalšího. Cesta autem na metro Zličín (kde se dá volně a zdarma zaparkovat na parkovištích u některého z nákupních center - Metropole, Globus, Tecso, Ikea) trvá cca 5 min. Autobusová zastávka je vzdálena cca 1 minutu chůze, dojez autobusu na metro Zličín cca 10 min. Vlaková stanice Nučice je vzdálena cca 2 minuty chůze, dojezd vlaku na Smíchovské nádraží cca 25 minut. Nájezd na dálnici D5 (5. Km) je vzdálen cca 1 km.

Poplatky 2.500,-Kč.

Doporučujeme prohlídku!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152267
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.