Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 985 m² bez realitkyStružná - Žalmanov, Karlovarský kraj

Stružná - Žalmanov, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 536 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Rodinný dům 11km od Karlových Varů v Žalmanově,v OV 7 + 1 na ploše 250m2, dalších 250m2 nebytových prostor, zahrada cca 506m2, hospodářská budova a hospodářský prostor. Dům je stylový, má jedno patro a podkrovní prostory, je částečně podsklepený. Nachází se zde krásné klemby na stropech, mnichovské omítky v přízemí domu a je po rozsáhlé rekonstrukci v roce 2003: izolace podlahy, nové elektrorozvody, rozvody vody a kanalizace, topení v mědi, a s nízkým obsahem vody, kotel na tuhá paliva, boiler na TUV na noční proud, podlahové topení (Rehau) v přízemí domu, střecha původní, okna jsou špaletová původní, prošla obroušením a novým nátěrem v roce 2003. V prvním patře je zastřešená terasa uzavřená plastovými dveřmi, vhodná pro vybudování např. zimní zahrady. Nebytové prostory jsou připravené na možné investice, lze použít jak k vybudování další bytové jednotky se samostatným vchodem, tak na podnikání např. kancelář nebo ateliér. Zahrada je udržovaná, je zde nadzemní bazén s krytím, skleník,altánek pro děti, okrasné a ovocné keře a stromy, hospodářské zázemí pro drobný chov.K domu patří hospodářská budova s kamene, vhodná i k zaparkování auta, nebo jako stodola.Dům je napojen na veřejný vodovod a je zde nová kanalizace, též jsme vybaveni ADSL internetem.U domu je dostatek parkovacích míst a udržované přístupové a příjezdové cesty. Celý pozemek je oplocen.Dům je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro lidi, kteří mají rádi okolo sebe prostor. Prostor je ta vlastnost domu, která zde opravdu nechybí.

Obec Žalmanov se nachází 11km od Karlových Varů, dům je v klidné části obce. Autobusové spojení s Karlovými Varami je velmi dobré, dojíždění dětí do škol ve Varech bez problémů.Autem jsme ve Varech za 15minut. V obci je dětské hřiště s trampolínou, tenisové hřiště se stoly na stolní tenis a fotbalové hřiště s klubovnou, lze využívat zdarma. Konají se zde fotbalová utkání. Nejbližší obchod je 5km v obci Bochov a je provozován i večerní prodej. Nejbližší hospůdka je 3km ve Stružné, zde je také mateřská školka a základní škola je v Bochově.Prodáváme bez realitní kanceláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152268
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha985
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.