Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyNad Kajetánkou, Praha - Břevnov

Nad Kajetánkou, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné12 400 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně zařízený byt 2+kk/T s šatnou v pátém, nejvyšším patře cihlového domu s výtahem. Byt prošel celkovou rekonstrukcí v moderním designu (podhledy s bodovým osvětlením, radiátory s hladkou čelní deskou, luxfery atd.). Rozloha bytu je 42m² s orientací oken na východ, jih a západ. Byt disponuje prostornou terasou (38m²), která nabízí výhled do zeleně i na Pražský hrad, Strahovský klášter nebo Petřínskou rozhlednu.

V bezprostředním okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, zastávky tramvají a autobusů MHD do pěti minut, doba jízdy na metro 10 minut. V pěší dostupnosti je koupaliště Petynka, Břevnovský klášter, Ladronka, Petřín nebo Strahov. Optimální možnosti pro sport, procházky a relaxaci.

Dispozičně je byt vhodný pro partnerskou dvojici nebo jednotlivce. Možnost parkování před domem. UPC internet. Prosíme bez domácích mazlíčků. K nastěhování od října.

V případě zájmu o prohlídku prosím zašlete dotaz prostřednictvím kontaktního formuláře.

We offer long-term rental of the fully furnished two-room apartment with a closet and terrace in the fifth and top floor with lift. The apartment was completely renovated in modern design (with ceiling spotlights, radiator with a smooth front panel, glass blocks, etc.). Area apartment is 42m² with windows oriented to the east, south and west. The apartment has a spacious terrace (38m²), which offers views of the greenery and the Prague Castle, Strahov Monastery and Petrin lookout tower.

In the immediate vicinity of the house is all civic amenities, tram and bus stop within five minutes, travel time on the subway 10 minutes. In walking distance is a swimming pool Petynka, Brevnov Monastery, Ladronka, Petrin and Strahov. Optimal possibilities for sports, walking and relaxation.

The layout of the apartment is suitable for couples or individuals. Parking in front of the house. UPC Internet. Please no pets. Ready to move in September.

If you are interested in a tour please send a request via the contact form.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152419
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.