Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyNová, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Nová, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj
Měsíční nájemné3 700 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Od září 2011 pronajmu byt 1+kk, 26m2, v Pardubicích, Polabany II, ulice Nová, u polikliniky a točny trolejbusů.

Byt je malý, ale slunný, má hodně zcela nových plastových okem se žaluziemi (výměna v březnu 2011). Výhled do zeleně, žádná rušná silnice, klidné místo (konec slepé ulice).

Kuchyňský kout je šikovně za rohem (není moc vidět špinavé nádobí ve dřezu), kuchyňská linka je jednoduchá, ale nová a relativně velká, je to dobrý úložný prostor i pro nekuchyňské věci (vysavač…).

Koupelna je společná s WC, pravda, ta mi nedělá úplně čest a chtěla by zrekonstruovat, ale je praktická, osprchovat i vyčistit zuby se tam dá a pračka se vejde taky.

Byt pronajímám zcela bez nábytku, po dohodě tu můžu nechat čtyři roky starý koberec a značkové světlo Rendl.

K bytu náleží malý sklep a v domě je kolárna, kde mám ne úplně staré kolo celou dobu, co tu bydlím, a nikdy se mi nic neztratilo. Dům je udržovaný a čistý, ve vchodě je málo lidí a všichni se znají minimálně od vidění, sousedé jsou přátelští a nápomocní vůči novým nájemníkům (zkušenost). Byt je ve druhém patře, v domě není výtah (trénujete fyzičku). Za domem je vždy volné místo na parkování.

Domácí zvířata mi nevadí, pokud nebudou jakkoliv obtěžovat sousedy (sama tu mám kocoura), v domě je několik psů, silného kuřáka bych tu viděla nerada.

Blízko domu je obchod s potravinami Coop, kde berou i stravenky, taktéž automat na mléko, lékárna a pošta, v sobotu dopoledne farmářské trhy. Téměř před domem je zastávka MHD s několika autobusy, blízko je univerzita i výpadovka na Hradec Králové.

Možná přípojka na internet asi za 300 Kč. Energie si na sebe přihlásí nájemník, takže přeplatky/nedopatky si řeší sám. Kauce jeden nájem. Byt chci pronajmout na 3-4 roky, smlouva vždy na rok a výpovědní doba 2 měsíce. Nabízím přátelské jednání a kdykoliv pomoc nebo radu s jakýmkoliv problémem v bytě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152426
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha26
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.