Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 26 m² bez realitkyČerpadlová, Praha - Vysočany

Čerpadlová, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Byt je situován v druhém patře s oknem do ulice Poděbradská. Celková plocha je 25.5m2 (1+kk), předsíň s novou kuchyní s dřezem, lednicí, sporákem a digestoří. Koupelna s vanou, pračkou a toaletou. Byt je po rekonstrukci, kromě koupelny, V bytě je nová buková podlaha,kamna vafky Beta, nové rozvody plynu a elektřiny a omítka, okno s roletou, garnýží, zrcadlo, stůl dvě židle, skříň. Byt bych ráda pronajala dlouhodobé nájemnici/dlouhodobému nájemníkovi, vhodný i pro mladý pár.Jsem gay friendly. Realitky prosím nevolejte, jen přímý nájemci.

The apartment is located on the second floor with a window into the street Poděbradská. The total area is 25.5 square meters (1 + kk), hall with new kitchen with sink, refrigerator, stove and hood. Bathroom with bath, toilet and washing machine. The apartment is renovated, in addition to the bathroom, the apartment is new beech floor, stove WAW Beta, new gas and electricity distribution and plaster, window blinds, cornices, mirror, table, two chairs, wardrobe. The apartment I rented a long-term tenants like / long-term tenant, suitable for young people.I´m gay friendly. Please do not call realtors, only direct tenants.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152446
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha26
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.