Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyLibická, Praha - Vinohrady

Libická, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné9 990 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Nabízím pronájem bytu 2+kk, Libická 10, Praha 2-Vinohrady. Byt je po kompletní rekonstrukci. Nachází se v 3. patře zrekonstruovaného, nadstandardního činžovního domu s výtahem, v bezprostřední blízkosti stanice metra Flora, 100 m od st. tram. Radhošťská.

Byt je krásně prosvětlený. Má předsíň, dva pokoje (jeden s kuchyňským koutem), koupelnu a samostatné WC, komoru a sklepní kóji. Jeden z pokojů má balkón. Okna vedou do tiché ulice Libická.

K nastěhování ihned.

I offer for rent the flat 2+kitchen, Libická 10, Praha 2-Vinohrady. The Flat is after total reconstruction. The flat is situated in the 3th floor of a new reconstructed house with the lift, close to underground station FLORA, 100 m from tram station Radhošťská.

The flat is very nice, light and agreeable. There are 2 rooms (1 with kitchen), hall, bath room and independent WC. There are balcony in one of the rooms. The windows lead to the quiet street Libická.

You can move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152621
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.