Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+1 • 120 m² bez realitkyVilémovská, Velký Šenov - Velký Šenov, Ústecký kraj

Vilémovská, Velký Šenov - Velký Šenov, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 824 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji menší poloroubenou chalupu z roku 1894, která je vhodná jak k rekreaci, tak k trvalému bydlení. Je umístěna na okraji obce v klidné lokalitě, mimo hlavní silnici,v krásné přírodě Lužických hor. Chalupa je napojena na obecní kanalizaci a plynovod. Voda je čerpána z vlastní studny, teplá voda ohřívána el. bojlerem, vytápění je zajištěno lokálními zdroji na tuhá paliva (díky plynové přípojce lze vybudovat ústřední plynové topení). Před dvěma lety byla položena střešní krytina (břidlice) a bylo provedeno přeložení břidlicových obkladů štítů.

V přízemí se nachází kuchyň, pokoj, toaleta, sprchový kout a sklípek; ve 2. nadzemním podlaží jsou tři pokoje a komora, ze které je možno vybudovat pokoj. V zastavěná plocha chalupy je 70 m2, zahrada má výměru 2300 m2. Na pozemku je malý rybníček, kůlna, vzrostlé stromy, okrasné keře.

V blízkém okolí mnoho příležitostí k pěší turistice či cykloturistice, k houbaření. V obci je také přírodní koupaliště a několik rybníků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152640
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Plocha120
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.