Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyPísecká, Praha - Vinohrady

Písecká, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 990 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Nabízím pronájem prostorného světlého bytu 2+1 s balkónem, Písecká ul., na hranici Žižkova a Vinohrad. Byt je po kompletní rekonstrukci. Nachází se v 5. patře zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem, pár kroků od stanice metra Flora. Byt je krásně prosvětlený a velmi vhodně řešený jak pro bezdětný pár, tak pro rodinu. Balkón vede do tiché ulice Písecká. Má předsíň, dva pokoje, kuchyň, koupelnu a samostatné WC. K nastěhování ihned.

I offer for rent the spacious flat 2+1 with a balcony leading into the quiet street Písecká, in the boundary between Žižkov and Vinohrady. The Flat is after total reconstruction. The flat is situated in the 5th floor of a new reconstructed house with the lift, few steps to underground station FLORA.

The flat is very nice, light and agreeable. There are 2 rooms, very nice kitchen, hall, bath room and independent WC. You can move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152669
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.