Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyMezi školami, Praha - Stodůlky

Mezi školami, Praha - Stodůlky
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 769 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Dovolujeme si Vám nabídnout původní byt s lodžii o dispozici 3+1 s možností úpravy na 3+kk o celkové výměře 70 m2 ve čtvrtém patře panelového domu. Byt. jednotka je před rekonstrukcí a dovoluje vlastní realizaci bytového prostoru. Byt je směrován na jižní stranu do klidného bloku / obývací část s lodžii a jídelní prostor s kuchyní. Dětský pokoj a ložnice jsou severním směrem. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha. Byt. jádro je zděné s toaletou zvlášť. Vstupní prostor disponuje rozsáhlou předsíní s možnými úložnými prostory, včetně komory a bezpečnostní dveře. Nízké tepelné nároky, byt je prakticky vytápěn okolními byty a rozvody ústředního topení.

K bytové jednotce náleží ještě sklepní kóje. Celkový stav domu je také velmi dobrý. Klidná lokalita poblíž Prokopského údolí a nedaleko se nachází Centrální park.

Výborná občanská vybavenost: škola, školka,obchodní příležitosti ( Kaufland a Albert), večerka atd. Dostupnost cca 5 min pěšky metro B Hůrka, 20 min Ruzyňské letiště, bus, osobní s možností parkování před domem. Vhodné pro investici s vlastní realizací.

Doporučujeme osobní prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152701
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.