Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyBítovská, Praha - Michle

Bítovská, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme byt k pronájmu, 3+kk, Bítovská, Praha 4 (2 minuty od metra Budějovická, v blízkosti kancelářského komplexu Brumlovka). Byt v 1. podlaží panelu s výtahem. Byt je po celkové rekonstrukci. Velmi tichý, prostorný, světlý s výhledy do zeleně. V bytě jsou nové podlahy (dřevěné plovoucí a dlažba), dřevěné dveře, nová plastová okna s žaluziemi, bezpečnostní dveře, kuchyňská linka s myčkou, zděné jádro s velkou vybavenou koupelnou a pračkou. Součástí bytu je prostorná lodžie. V bytě je vybudovaná samostatná šatna a přes chodbu je komora. V přízemí společná kočárkárna. Obytná plocha 67 m2 plus 7 m2 lodžie. K dispozici kabelový internet a televize. Výborná občanská vybavenost. K pronájmu na 1 rok s možností dalšího prodloužení. Byt je ihned volný k nastěhování.

Cena 14000 Kč měsíčně plus energie (záloha 3000 Kč měsíčně ročně vyúčtovaná proti skutečné spotřebě)

Spacious 3+kt flat (67m2 plus balcony 7 m2) to rent, Bítovská, Prague 4 (two minutes by foot from metro C station Budějovická, close to BB Center Brumlovka). The flat is at the first floor with a lift in a panel house. The flat is completely reconstructed, quiet, light. New floors, wooden doors, new plastic windows, equipped kitchen with a dishwasher, equipped bathroom with a washing machine. Balcony with the view on the park. Over the corridor in front of the flat is a chamber. Possibility of cable TV and high-speed Internet, wi-fi. The flat is to rent for one year at least with possibility of prolongation.

Price: 14 000CZK ; Advance on utilities: 3000CZK (depends on real consumption)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152752
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.